Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vigyázat, csalók! képes leírás - Internetes pénzkeresés.tlap.hu
részletek »

Vigyázat, csalók! - Internetes pénzkeresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetespenzkereses.tlap.hu » Vigyázat, csalók!
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csaló detektor

Csaló detektor

Nos - szerény magánvéleményem szerint előbb, vagy utóbb minden PTC oldalról kiderül, hogy valamiért nem fizet. Az internetespenzkereses tlap linkgyűjteményen csak a reménykedők kedvéért mutatok be néhányat, azonban erre az oldalra tekintve minden nap látható egy újabb kamu PTC oldal.

Ide se regisztrálj!

Ide se regisztrálj!

Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy segítséget nyújthassak az ide látogatóknak egy webes jövedelem forrás létrehozásában. This website was created to assisting visitors to the sreation of a Web-based source of income.

Távmunka átverések

Távmunka átverések

Távmunka, otthoni munka,állás, munka. Érdekes történetek, cikkek, internetes átverés gyanús esetek! Érdemes ide is ellátogatni, mielőtt távmunkába kezdene! A gyakorlott álláskereső szemek előtt már azonnal lehull a lepel, ha gyanús ajánlatot olvas, és Ön is tanulhat más kárán, ha ide ellátogat!

Vigyázat! Lehúznak!

Vigyázat! Lehúznak!

Mi is a lehúzda? Az a hivatalosan és legálisan működő kereskedelmi, pénzügyi cég illetve egyéb szolgáltató, amely finoman, vagy egyenesen szerződéseire és a törvényekre, esetleg azok nemlétére hivatkozva nyíltan, erőfölényével pofátlanul visszaélve lehúzza a hetedik bőrt is rólad. 'Magyarul': 'Lehúz a léről'. Egyszerűen nincs esélyed. Ha van olyan sztorid, vagy észrevételed, mint amilyeneket alant olvashatsz, írd meg a lehuzda@gmail.com címre, és közzéteszem! Húzzuk le őket!

Tuti menü