Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénzkeresés látogatók után képes leírás - Internetes pénzkeresés.tlap.hu
részletek »

Pénzkeresés látogatók után - Internetes pénzkeresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetespenzkereses.tlap.hu » Pénzkeresés látogatók után
Keresés
Találatok száma - 6 db
CTNetwork

CTNetwork

Költséghatékony szöveges hirdetési lehetőség. A CTnetwork weboldalain naponta több százezren láthatják az Ön hirdetését. Célközönségét hatékonyan érheti el, és csak a tényleges érdeklődés (átkattintás=CT) után kell fizetnie. A CTnetwork lehetőséget ad a tartalomszolgáltatóknak, hogy egyszerűen, befektetés nélkül jövedelemhez jussanak. Az üresen maradt reklámhelyeket kihasználva egy nagyon költség-hatékony, automatizált szöveges hirdetési rendszert hozunk létre.

Etarget

Etarget

Az ETARGET rendszer szponzorált linkek szolgáltatója a magyar, szlovák, cseh, román, szerb, bulgáriai, horvát és lengyel piacon. Társaságunk lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy a magyar kereső portálokon, az első pozíciók között jelenítsenek meg weboldalukra mutató linkeket. Ügyfeleink kiválaszthatják azokat a kulcsszavakat, amelyekre keresve linkjeik megjelennek, legyen az szöveges kereső, katalógus, vagy speciális témájú cikk. Ez által biztosítjuk, hogy az adott link olyan célcsoport számára jelenik meg, aki érdeklődik a célportál iránt.

FreeCT

FreeCT

A FreeCT egy ingyenes, szövegalapú hirdetéscsere rendszer, amelyre bármely magyar nyelvű weboldal ingyenesen regisztrálhat. Regisztráció után lehetősége van a Google AdWords hirdetésekhez hasonló rövid szöveges hirdetések létrehozására, amelyet megjeleníthet mások weboldalain. Míg más hirdetési rendszerekben pénzért vásárolhat hirdetést, addig a FreeCT rendszerében ingyenesen hirdethet. Ehhez használja fel saját weboldalának "teljesítményét" és az Ön által megjelenített hirdetésekért cserében máshol az Ön hirdetése jelenik meg. A hirdetéscsere elszámolása fair, 1:1-hez átkattintás-alapú rendszerben történik.

Partnerprogram - Hobbyjáték Játékáruház

Partnerprogram - Hobbyjáték Játékáruház

Játékáruház, játékbolt ahol több ezer játék közül válogathatsz kedvedre! Társasjáték, puzzle, ördöglakat, logikai játékok, modell autók, plüssjátékok, Lego, kreatív játékok valamint kül- és beltéri játékok széles választéka vár rád! Miskolcra ingyenes kiszállítás, folyamatos kedvezmények állandó akciók!

Top-Start

Top-Start

Egy olyan partnerprogramot, internetes pénzkereseti lehetőséget kínálunk, mely révén ingyen hirdetheti és reklámozhatja weboldalát. Mindemellett jutalékot fizetünk, egyrészt a weboldala látogatói, másrészt az általa a rendszerhez csatlakoztatott további oldalak látogatói után. Minden fiatalban, aki számítástechnikával foglalkozik, legalább egyszer felvetődik, hogy készítsen egy weboldalt. Állandóan azt halja, hogy milyen jól megélnek belőle egyes emberek és fiatalon milyen nagy vagyonra tesznek szert. Miért ne próbálná ő is ki?

Vevőszerzés interneten

Vevőszerzés interneten

Ha úgy érzi cége, vállalkozása több vevőt, partnert is ki tudna szolgálni, segíthetünk Önnek új piacot szerezni. Olyan stratégiát javaslunk, melyet bevetve partnerek, vevők érkeznek az internet felől. Ez sokkal többet jelenthet, mint egyszerűen több pénzt vagy bevételt. Ha vállalkozóként, cégvezetőként szeretne több vevőt, érdeklődőt az internetről, segíthetek új piacot építeni és megnövelni bevételét akár 50%-kal! Megtanítjuk egy sor olyan dologra, melyek hatékony vevőszerző eszközzé változtatják weboldalát. Megmutatjuk melyek azok a stratégiák melyeket alkalmazva sokkal több partnerre vagy vevőre tehet szert honlapja segítségével. Ez sokkal többet jelent, mint pusztán honlapkészítést.

Tuti menü