Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénzkeresés aukción! képes leírás - Internetes pénzkeresés.tlap.hu
részletek »

Pénzkeresés aukción! - Internetes pénzkeresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetespenzkereses.tlap.hu » Pénzkeresés aukción!
Keresés
Találatok száma - 6 db
Eladomakönyvem

Eladomakönyvem

Ha szeretne könyvet vásárolni: Ha a rendszerünkben található valamelyik könyv felkeltette az érdeklődését nincs más dolga, mint regisztrálni, majd megrendelni az adott könyvet.A könyv tulajdonosa ekkor értesítést kap az Ön vételi szándékáról és a választott postázási mód függvényében eljuttatja Önhöz a megrendelt könyvet, könyveket. Ha szeretné könyveit eladni: Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, aki könyvet szeretne eladni. Akár egyetlen könyvről van szó, akár több ezres állományról, az eladomakonyvem.hu rendszere a tökéletes választás az Ön számára.

Licit

Licit

Ingyenes aukciós portál a magyar piacon! Újabb lehetőség termékeid értékesítésére, vásárlásra, bolhapiacozásra! Nálunk nincs termék feltöltési díj, listázási díj, üzletkötési jutalék, az eladás és a vásárlás is teljesen ingyenes.

Licitbox

Licitbox

A Licitbox egy online (valós idejˆ) aukciós portál. A portál lényege, hogy a termékeket a bolti áraknál lényegesen olcsóbban lehet megvásárolni. Ezen belül a bolhapiacon minden felhasználó szabadon, minimális megkötésekkel árulhatja termékeit, vagy megvásárolhatja a felkinált termékeket a mindenkori kereslet s kinálati viszonyoknak megfelelően aukcios árverés formájában. Az ingyenes szolgáltatások igénybevételéhez regisztrációra, ezenkivül a dijköteles szolgáltatások igénybevételéhez virtuálisan felhasználható kredit pontra van szükség.

Tibay

Tibay

Gyakorlott internetes aukciózók számára megszokott módon adhatunk-vehetünk itt termékeket, értékesíthetjük megunk dolgainkat, vagy akár saját webáruházat nyithatunk saját termékekkel. Minden termékkörben válogathatunk az új és használt termékek bolhapiacán!

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Webkirakat.hu Virtuális Bolhapiac!

Bizonyára nálad is akad néhány megunt holmi amit szívesen eladnál, annyiért amennyit kínálnak érte! De biztosan akad olyan régi tárgy is a birtokodban, aminek az értékével sem vagy tisztában. Itt a nagyszerű lehetőség, hogy megszabadulj megunt cuccaidtól, vagy lecsaphass egy-egy különlegességre. Regisztrálj a Bolhapiacon, és azonnal igénybe veheted, teljesen ingyenesen a szolgáltatásait. Legyél az elsők között, akik haszonnal, költségmentesen találnak egy kis keresetkiegészítést Webkirakat Virtuális bolhapiac! Ingyenes aukciós portál! Kategóriák Régiség, Műtárgy Gépjármű Lakás Műszakicikk, Elektronika Divatcikk, Kozmetika Mobiltelefon, Ékszer, Óra Sport Konzol, PC Utazás, Üveg, Kerámia, Porcelán Zene Fényképezés.

Zsibvásár

Zsibvásár

A Zsibvásár weblapon az ingyenes regisztráció után, az általunk e-mailben megküldött adatok segítségével beléphet és azonnal jogosult lesz az eladásra és a licitálásra is. A Zsibvásáron az ingyenes regisztráció után lehetősége van terméket, termékeket cserére, vagy eladásra bocsátani. Itt lehetőség van az üzletfelekről, akikkel kapcsolatban áll minősítést adni. Pontozni, illetve egy rövid véleményt, észrevételt hozzáfűzni az adott felhasználóval kapcsolatos üzlethez.

Tuti menü