Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kattintás utáni pénzkeresés - PTC képes leírás - Internetes pénzkeresés.tlap.hu
részletek »

Kattintás utáni pénzkeresés - PTC - Internetes pénzkeresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetespenzkereses.tlap.hu » Kattintás utáni pénzkeresés - PTC
Keresés
Találatok száma - 8 db
A pénzkereset otthonról

A pénzkereset otthonról

A tkereset olyan internetes pénzkeresési lehetőséggel ismertet meg, mely a mai távmunka, otthoni online kereset egyszerű, és könnyű megvalósítását mutatja be. Olyan ptc oldalakkal ismertet meg melyekkel kiegészítő vagy fix passzív kereset érhető el. A legjobb Ptc oldalak egy helyen, melyek garantáltan fizetnek!

HUNBUX

HUNBUX

Magyar hirdető - PTC oldal, kattintások és netes szörfölés után fizet. Ön szerint létezik olyan, hogy weboldalának, hirdetésének megtekintéséért fizet valaki? IGEN! A hunbux.eu bemutat egy külföldön már régóta megszokott és jól bevált célzatos hirdetési lehetőséget, mely a magyar cégek, vállalkozások előtt még nem ismert. Az Ön hirdetése biztosan célba talál, ráadásul a megszokott reklámhordozókra költött pénzének töredékéért! A weboldal regisztrált felhasználói és látogatói garantáltan legalább 30 másodpercig böngészik a megjelentetett hirdetéseket, mind ezt nem kedvtelésből teszik, hiszen a hunbux.eu minden egyes célzatos látogatásért fizet regisztrált tagjainak! Továbbra is fenntartom, hogy a PTC oldalakkal való tényleges pénzkeresést akkor hiszem el, ha ezt nekem valaki számlakivonattal és rövid történet-leírással bizonyítja, és az adott PTC oldal folyamatosan működik! Ezért kérem, írjon nekem, akinek volt már tényleges jövedelme PTC oldalon!

Internetes pénzkeresés befektetés nélkül!

Internetes pénzkeresés befektetés nélkül!

Az oldalon minden megtalálható,amit a Paid To Click-ről és a Paid to Read-ről tudni kell! Segítség a virtuális számlanyitáshoz, folyamatosan frissülő csaló oldalak listája kifizetési bizonylatok és fórum is meglelhető! Az oldal érdekessége, hogy ARANY-EZÜST-BRONZ fokozat szerint vannak a cégek rangsorolva. Az ARANY fokozatú oldalak már több, mint 3 éve probléma nélkül működnek, a BRONZ fokozatú cégek frissebbek a piacon, de már azok is kifizetési bizonylatokkal rendelkeznek!

MakeKash - Pénz a neten

MakeKash - Pénz a neten

Pénzkereseti lehetőség PTC oldalakkal, SurfBarokkal és egyéb fizetett feladatokkal. Az oldalon egy teljes körű leírást találsz, kezdve a regisztrációval, a tényleges pénzkereseti részén keresztül, egészen a pénzkikérésig. Részletes tájékoztatást kapsz arról hogyan hozhatod ki a maximumot az itt bemutatott oldalakból, hogyan szerez csapattársakat és hogyan tartsd karban a saját hálózatodat. Ha van saját honlapod, vagy csak ajánlani szeretnéd az oldalakat amelyeken Te magad is dolgozol, szükséged lesz látogatókra. Forgalom növelő tippek is vannak az oldalon. A megkeresett pénzt kivenni e-bank számlákra (mint pld. PayPal, AlertPay)lehetséges, majd onnan a valós bankszámládra, ill.hitelkártyádra utalhatod. Ennek a folyamatnak is megtalálod a leírását. Nekem már fizettek ezek az oldalak, kifizetési bizonylatokat is mellékeltem az oldalon. Nem kell semmit befizetned, hogy pénzt kereshess, a regisztráció és a tagság is ingyenes.

neobux

neobux

A neobux is egy PTC oldal! Ez az egyik legnépszerűbb!! Ingyenes felhasználóknak napi minimum négy (4) db hirdetés! Általában 0,01/hirdetés (bár mostanában kevesebb van, de több hirdetés, majd meglátjuk mi lesz) $2 után fizet PayPal és AlertPay számlákra! Regisztrálj te is! Veszteni valód nincs! Sok sikert!

Neobux - Pénzkeresés az interneten

Neobux - Pénzkeresés az interneten

Ez a blog a ptc királyának számító Neobux cégről szól. A szerkesztő, mint Neobux felhasználó, saját tapasztalatait, tanácsait, stratégiáját osztja meg elsősorban a Leendő és kezdő tagokkal. Csakúgy mint minden ptc-nél hirdetésekre kell kattintani, amiért pénzt kapunk. Azonban a nagy előnye a Neobuxnak, hogy itt nem csak szerezni lehet referralt, hanem bérelni is. Igazából a bérlésből van a nagyobb pénz. Látogass el a blogra és megtudhatsz minden szükséges infót a pénzkereséshez! Nem kamu, nem átverés, csak őszintén!

Online pénzkeresés velem!

Online pénzkeresés velem!

A penzkereses.org 2008 elején jött létre azért, hogy segítsünk felkutatni és használni azokat az internetes lehetőségeket, ahonnan némi bevételre tehetünk szert. Már 5 éve aktív tagjai vagyunk az online pénzkeresésnek és ahogy a példa mutatja lehet ezt nyereségesen is csinálni. Sok helyen olvashatsz a netes pénzkeresésről jót s rosszat egyaránt. Rengeteg nagyhangú önjelölt tanácsadót találsz, akik temetik az online pénzkeresést. Ezek az emberek legtöbbször addig sem jutnak el, hogy legyen egy saját weboldaluk, ahol megjeleníthetik az ajánlataikat.

vcBux

vcBux

Keress pénzt az interneten PTC-k segítségével! A vcBux is egy PTC... Ha már ismered hogy müködik kattints és regisztrálj! Néhány alapinformáció: $0,01/hirdetés (napi 4-5) kifizetés: Alertpay / Paypal (min. $2) A linkre kattintva már regisztrálhatsz is! Ha segítségre van szükséged vagy kérdésed van írj e-mailt: internetespenzkeresesgp@gmail.com Sok sikert! :)

Tuti menü