Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internetes fizetés képes leírás - Internetes pénzkeresés.tlap.hu
részletek »

Internetes fizetés - Internetes pénzkeresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetespenzkereses.tlap.hu » Internetes fizetés
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ajánlat MLM Vezetőknek

Ajánlat MLM Vezetőknek

Szeretnék a figyelmedbe ajánlani egy teljesen új üzletrendszert! Miért új, mert jelenleg a világon nincs konkurenciája. Mondhatnám úgy is, hogy a Web 3.0 teljesen új fejezetét használja fel az üzletrendszerben! Hogyan? Úgy, hogy egy olyan nagy Platformot (embertömeget) érint világszinten, hogy el sem tudnád gondolni! További információért látogass el kérlek a weboldalamra:

AlertPay segítség magyarul

AlertPay segítség magyarul

Az Alertpay egy elektronikus számlarendszer, vagyis e-bank. Interneten való pénzforgalomra, tranzakciókra lehet használni. Ahhoz, hogy valamilyen internetes pénzkeresésnél megkapd a pénzed, szükség van egy e-bankra. Létrehozása teljesen ingyenes, nem lehet mínuszba kerülni, minimális díjat (tényleg csak nagyon minimális százalékot) csak tranzakciókor vonnak le.

AlertPay videós segítség

AlertPay videós segítség

A PayPal után az AlertPay talán az egyik legnépszerűbb internetes fizetési lehetőség és a második legnagyobb online pénz transzfer szolgáltató jelenleg a világhálón. A cég 2004-ben alakult Kanadában (Quebec) és azóta dinamikus fejlődésben tör előre és próbál minél nagyobb piacot teremteni más hasonló vállalatok mellet. Az AlertPay mára már több mint 2 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, 206 országban nyújtja szolgáltatásait és mintegy 22 valuta fajtát támogat.

BidPay

BidPay

Elsősorban az online aukciókon (eBay) lehet vele fizetni. Ha termékeinket, szolgáltatásainkat az eBay-en egy nemzetközi közönség számára szeretnénk értékesíteni, akkor egy ideális megoldás. Elektronikus pénztárca, amely még rugalmasabbá teszi az internetes fizetés és bevételek realizálását!

Moneybookers

Moneybookers

Az egyik legismertebb elekrtonikus pénztárca! Gyors, biztonságos befizetés, átutalás és lehívás, amelyhez a személyes adatok mellett mindössze az e-mail azonosítást kell elvégezni. A legtöbb internetes szolgáltatónál fizethetünk a Moneybookers segítségével,illetve bevételeinket is realizálhatjuk ezen a platformon.

Neteller

Neteller

2008 óta Magyarországon is elérhető a NETELLER. Ez a gyors és kényelmes internetes fizetési mód szinte minden online szerencsejáték-oldalon használható. Használhatjuk befizetésre, lehívásra egyaránt, ügyfeleinknek is ideális befizetési lehetőség!

Neteller számlanyitás - magyar segítség

Neteller számlanyitás - magyar segítség

Egy ideje már Magyarországon is elérhető a NETELLER. Ez a gyors és kényelmes internetes fizetési mód szinte minden online szerencsejáték-oldalon használható. De mi is az a NETELLER? Gyakorlatilag egy internetes pénztárca, illetve fizetőeszköz, amelyet főként pókertermekben, kaszinókban és fogadóirodákban fogadnak el.

PayPal

PayPal

Az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb interntetes bank. A legtöbb szolgáltatónál használható befizetésre és lehívásra. Használhatjuk vállalkozásunk internetes bevétel-realizálására is. A többi elektronikus pénztárcához hasonlóan működik.

PayPal számlanyitás - magyar nyelvű segítség

PayPal számlanyitás - magyar nyelvű segítség

Magyarországon is egyre többen vásárolnak interneten keresztül. Ilyenkor az egyik legbiztonságosabb megoldás, ha PayPal-en keresztül fizetünk. Mivel a PayPal számla nyitása ingyenes, érdemes létrehozni egy ilyet, hiszen ezen keresztül, a vásárlásokon kívül, nagyon kedvező költségekkel és nagyon gyorsan tudunk pénzt utalni a világ minden pontjára.

Hirdetés
PayPal videós segítség

PayPal videós segítség

Hogy miért is jó a PayPal és miért is használják internetes pénzügyi tranzakciókra? A válasz az egyszerűségben és biztonságban rejlik. A szintén elterjedt közvetlen internetes hitelkártyás lehetőség igaz talán a leggyorsabb és biztonságos is, mégis a vásárlók nem szívesen adták/adják ki hitelkártya adataikat a weben minden egyes ismeretlen oldalnak (pl. webshopnak, vásárlási lehetőséggel rendelkező oldalaknak.)

Tuti menü