Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A póker nem szerencsejáték! képes leírás - Internetes pénzkeresés.tlap.hu
részletek »

A póker nem szerencsejáték! - Internetes pénzkeresés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: internetespenzkereses.tlap.hu » A póker nem szerencsejáték!
Keresés
Találatok száma - 8 db
3D póker

3D póker

Rendkívül látványos pókerterem, amely használatakor 3D-ben élvezhetjük a pókerezést! 100százalék welcome bónusz, számlanyitás már 10 dollár befizetéssel lehetséges! Egyedülálló látványélmény a póker szerelmeseinek!

Betsson póker

Betsson póker

A Betsson biztonságos és felhasználóbarát környezetben kínálja az első osztályú online szerencsejátékoknak széles skáláját. A cég terméklistája jelenleg az alábbiakat tartalmazza: Sportfogadás, Tőzsde, Póker, Kereskedés, Szerencsejátékok, Kaszinó és Kaparós sorsjegyek. Elkötelezett hívei vagyunk a minőségnek, biztonságnak és a korszerű funkcionalitásnak. 100 százalék első befizetés bónusz!

Expekt póker

Expekt póker

Expekt Poker az egyik legbiztonságosabb és legjobb pókeroldal! Itt megtalálod a legjobb szoftvert, a legtöbb játék fajtát és a legjobbak ellen játszhatsz! Az angol ügyfélszolgálat elérhető a hét minden napján!

FullTilt Póker

FullTilt Póker

A Full Tilt Poker az egyetlen olyan online pókerterem, amelyet profi játékosok terveztek és alakítottak ki, és amelyen olyan profik játszanak, mint Phil Ivey, Chris Ferguson és Howard Lederer. -Tanulás: Elérheti pókerleckekönyvtárunkat, amelynek leckéit a világ legjobb játékosai írták -Chat: Közvetlenül az asztalnál ülő profijainktól kaphat választ kérdéseire pro chat játszmáink során -Play: A 100-nál is több profink bármelyikével leülhet játszani, akik minden héten 1600 óránál is többet játszanak a Full Tilt Poker oldalon 100 százalék első befizetési bónusz!

Online póker portál

Online póker portál

A pókerre a legtöbben úgy tekintenek mint egy szerencsejátékra. Pedig a póker a megfelelő tudással messze nem szerencsejáték, hanem akár a megélhetés alapja is lehet. Mit is találhatsz ezeken az oldalakon? Egyrészt ismertetést a világon legelterjedtebb póker fajták (Texas Hold'em, Omaha, 7 Card Stud) szabályairól. Fontos vállalkozásunk a Pókersuli és a Póker verseny stratégiák című cikksorozat ahol az érdeklődők elsajátíthatják az eredményes játék elméleti alapjait. Ha már felkészültnek érzed magad a játékhoz, befizetés előtt olvasd át a póker bónuszok ismertetőjét. Oldalainkon olvashatod az egyik legismertebb profi pókerjátékos Daniel Negreanu érdekes cikksorozatát, ami segít egy kicsit megismerni a profik világát, illetve póker blogot indíthatsz, és olvashatod a többiek írásait.

Paradise Póker

Paradise Póker

A Paradise Poker az online póker úttörőjeként 1999-ban nyitotta meg pókertermét és szoftvere példaként állt az online játékipar többi szereplője előtt. A Sportingbet 2004-ben felvásárolta a Paradise Pokert és a cégcsoport exkluzív pókermárkájává tette. Ez a lépés tette lehetővé, hogy játékosaink csupán egy számla nyitásával használhatják a Sportingbeten és a Paradise Pokeren elérhető összes szórakozási formát. Játékosaink egyetlen, közös pókerteremben játszanak, így a magas játékos szám széleskörű játékkínálatot és minden eddiginél nagyobb promóciókat tesz lehetővé.

PokerStars

PokerStars

A világ legnagyobb pókeroldala Ingyenes letöltés és játék Díjnyertes 24/7 ügyfélszolgálat Teljes körű engedélyezés/szabályozás A legjobb szoftver és játékválaszték Biztonságos és gyors be-, kifizetés

Unibet

Unibet

Ez a fizetős szórakoztatás! Valódi pénzért fogadni azért, hogy még többet nyerjünk - és mindezt érdekes és izgalmas sporteseményeken és szerencsejátékokon - ez az Unibet! Cégünk Európa vezető fogadóirodái közé tartozik és eltökélt széndékunk, hogy a legjobbak között maradunk!

Tuti menü